Informatii retur

Returnarea produselor

„Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligatia insa de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor” conf. O.UG. 34/2014, art. 14, alin. (2).
„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar indiferent de modalitatea de transmitere email, telefon, whatsapp, facebook, mesaj privat.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile ce fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc se transmit in scris pe mail, in comanda efectuata,sau telefonic, pe mesaj, pe whatsapp,pe facebook, etc
Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda.

Clientul este obligat sa notifice Bonton Incaltaminte, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email la adresa office@bonton-incaltaminte.ro in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala . In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs iar coletul va fi trimis inapoi catre client.

Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile calendaristice de la receptia produselor este considerata expirata.

In cazul returnarii produsului, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original) Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, urme de uzura prin purtare,proba pe suprafete dure(asfalt, gresie, pamant, etc) pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care s-a primit returul. Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul oferit (caz in care sunt necesare urmatoarele informatii: Nume titular cont, cont IBAN)
Din valoarea sumei returnate se va retine si costul transportului suportat de Bonton Incaltaminte la expedierea coletului in situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati partial sau integral comanda . Valoarea retinuta este de 20 lei.
In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aibe o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat. Inlocuirea produselor se poate face o singura data .Produsele inlocuite sau schimbate nu se mai pot returna.

Cheltuielile de returnare a marimii necorespunzatoare vor fi suportate de client iar re-expedierea marimii solicitate va fi suportata de Bonton Incaltaminte.

Confirmarea de receptie retur se transmite in scris pe mail in termen de 48 de ore de la primirea si verificarea coletului.

Nu primim retururi prin Posta Romana , personale ci doar prin intermediul firmelor de curierat cu optiunea „Deschidere Colet”.
Puteti opta si pentru retur cu firma noastra de curierat caz in care se va ridica coletul de la dvs ambalat corespunzator a doua zi dupa solicitare .Costul acestui serviciu este de 16 lei si se va retine din contravaloarea produsului .

Tabel de marimi
Nr34353637383940
Cm22.523.52424.52525.526